آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,333
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,875

1.

Modification of Chemical and Functional Properties of Commercial Cold-Water Fish Gelatin by Oak Acorn (Quercus. Castaneifolia) Phenolic Extract

صفحه 1-16
Seid Hamidreza Hashemi Kouchaksarayee؛ Hoda Shahiri Tabarestani؛ Alireza Sadeghi Mahoonak؛ Mohammad Ghorbani؛ Mehran Alami

2.

اثر اسیدهای آلی بر ویسکوزیته و خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه ریحان

صفحه 17-32
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

3.

مقایسه پوشش حاوی نانوامولسیون و امولسیون اسانس لعل کوهستان بر باکتری‌های تلقیح شده به ماهی قزل آلا

صفحه 33-48
لیلا نیکروان؛ سیاوش مکتبی؛ مریم قادری قهفرخی؛ محمد محمودی سورستانی

4.

تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی

صفحه 49-66
طاهره جهانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ امان محمد ضیائی فر؛ محمودرضا گلزاریان

5.

رخداد آفلاتوکسین M1 در شیر نشخوارکنندگان عرضه شده در شهرستان کرج به روش الایزا

صفحه 67-79
سمیه پرویزی فرا؛ ابراهیم رحیمی

6.

بررسی اثر آرد کینوا بر ساختار مغز نان گندم با استفاده از آنالیز بافت تصویر و بعد برخالی

صفحه 81-98
مسعود تقی زاده؛ زهرا زمانی؛ حسام الدین آخوندزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب