آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,335
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,875

1.

بررسی نرخ فیلتراسیون صدف مروارید ساز محار Pinctada radiata در شوری های مختلف

صفحه 1-9
عامر عبداله نژادبنادری

2.

بررسی کیفیت پساب پخت اولیه کارخانه فراوری ماهی با توجه به استانداردهای محیط‌زیست جهت مصارف کشاورزی

صفحه 11-18
مرضیه آقاسی؛ ناصر مهردادی؛ سامره باقری

3.

بررسی اثرات بیهوش‏ کنندگی بیکربنات سدیم، 2-فنوکسی اتانول، عصاره گل میخک و عصاره آویشن بر شاخص‏های خون‏ شناسی و میزان هورمون کورتیزول در ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

صفحه 19-27
معصومه بحرکاظمی

4.

اثرات مرگ ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) در تور گوشگیر بر کیفیت و ماندگاری آن در یخچال

صفحه 29-39
زهره امینی خواهان؛ سعید گرگین؛ بهاره شعبان پور؛ محسن یحیایی

5.

بررسی اکولوژیکی دیاتومه های رودخانه چهل چای استان گلستان

صفحه 41-51
فاطمه لک زایی؛ جمیله پناهی میرزاحسنلو؛ محمد قلی زاده؛ ابوالفضل دانشور

6.

کارایی پروبیوتیک لاکتوباسیلوس Lactobacillus)) در بهبود پارامترهای بیوشیمیایی کبد ماهی کپور معمولی(Cyprinus carpio) در معرض سطوح تحت کشنده نانو نقره

صفحه 53-61
مهرداد مرادی؛ سید علی اکبر هدایتی؛ سید حسین حسینی فر؛ دارا باقری

7.

تعیین غلظت نیمه کشندگی آمونیاک در پست لارو میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) در شوری های مختلف

صفحه 63-70
فاطمه رستمی


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب