آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها657
تعداد مقالات6,849
تعداد مشاهده مقاله9,962,503
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,283,633
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1403). بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز. , 16(3), 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
فرزانه طاهری منش; محمد حجتی; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی. "بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز". , 16, 3, 1403, 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1403). 'بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز', , 16(3), pp. 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, علیزاده بهبهانی, بهروز. بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز. , 1403; 16(3): 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب