آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,645,841
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,244,977
نقی زاده, علی, بیات, جواد, قنبری, فرزاد, مسلمی پور, فرید. (1403). تاثیر روش‌های عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون‌تنی کاه کینوا. , 12(1), 119-142. doi: 10.22069/ejrr.2023.21748.1916
علی نقی زاده; جواد بیات; فرزاد قنبری; فرید مسلمی پور. "تاثیر روش‌های عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون‌تنی کاه کینوا". , 12, 1, 1403, 119-142. doi: 10.22069/ejrr.2023.21748.1916
نقی زاده, علی, بیات, جواد, قنبری, فرزاد, مسلمی پور, فرید. (1403). 'تاثیر روش‌های عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون‌تنی کاه کینوا', , 12(1), pp. 119-142. doi: 10.22069/ejrr.2023.21748.1916
نقی زاده, علی, بیات, جواد, قنبری, فرزاد, مسلمی پور, فرید. تاثیر روش‌های عمل‌آوری شیمیایی و بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، فراسنجه‌های تولید گاز و قابلیت هضم برون‌تنی کاه کینوا. , 1403; 12(1): 119-142. doi: 10.22069/ejrr.2023.21748.1916


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب