آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,545
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,335
صالحی نسب, نازنین, بهمنیار, مجمد علی, عمادی, سید مصطفی. (1401). تأثیر کاربرد لئوناردیت، ورمی کمپوست و خاک آب‌بندان بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی در فلفل سبز (Capsicum Anuumm L. ). , 15(4), 101-118. doi: 10.22069/ejcp.2023.19942.2490
نازنین صالحی نسب; مجمد علی بهمنیار; سید مصطفی عمادی. "تأثیر کاربرد لئوناردیت، ورمی کمپوست و خاک آب‌بندان بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی در فلفل سبز (Capsicum Anuumm L. )". , 15, 4, 1401, 101-118. doi: 10.22069/ejcp.2023.19942.2490
صالحی نسب, نازنین, بهمنیار, مجمد علی, عمادی, سید مصطفی. (1401). 'تأثیر کاربرد لئوناردیت، ورمی کمپوست و خاک آب‌بندان بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی در فلفل سبز (Capsicum Anuumm L. )', , 15(4), pp. 101-118. doi: 10.22069/ejcp.2023.19942.2490
صالحی نسب, نازنین, بهمنیار, مجمد علی, عمادی, سید مصطفی. تأثیر کاربرد لئوناردیت، ورمی کمپوست و خاک آب‌بندان بر عملکرد، اجزای عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی در فلفل سبز (Capsicum Anuumm L. ). , 1401; 15(4): 101-118. doi: 10.22069/ejcp.2023.19942.2490


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب