آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,532
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,331
قاسمی, وحید, احتشام نیا, عبداله, رضایی نژاد, عبدالحسین, مومیوند, حسن. (1402). بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری و رقم بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر غذایی گیاه قرنفل (Dianthus barbatus). , 30(1), 1-19. doi: 10.22069/jopp.2021.19072.2815
وحید قاسمی; عبداله احتشام نیا; عبدالحسین رضایی نژاد; حسن مومیوند. "بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری و رقم بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر غذایی گیاه قرنفل (Dianthus barbatus)". , 30, 1, 1402, 1-19. doi: 10.22069/jopp.2021.19072.2815
قاسمی, وحید, احتشام نیا, عبداله, رضایی نژاد, عبدالحسین, مومیوند, حسن. (1402). 'بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری و رقم بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر غذایی گیاه قرنفل (Dianthus barbatus)', , 30(1), pp. 1-19. doi: 10.22069/jopp.2021.19072.2815
قاسمی, وحید, احتشام نیا, عبداله, رضایی نژاد, عبدالحسین, مومیوند, حسن. بررسی اثر سطوح مختلف تنش شوری و رقم بر ویژگی‌های بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و غلظت عناصر غذایی گیاه قرنفل (Dianthus barbatus). , 1402; 30(1): 1-19. doi: 10.22069/jopp.2021.19072.2815


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب