آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها640
تعداد مقالات6,663
تعداد مشاهده مقاله9,114,951
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,576,910
حسینی, سید مرتضی. (1400). اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل. , 10(4), 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608
سید مرتضی حسینی. "اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل". , 10, 4, 1400, 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608
حسینی, سید مرتضی. (1400). 'اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل', , 10(4), pp. 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608
حسینی, سید مرتضی. اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل. , 1400; 10(4): 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب