آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,620,964
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,210,997
اخوان مهدوی, سحر, اعلمی, مهران, ضیائی فر, امان محمد, مقصودلو, یحیی. (1400). اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن. , 13(3), 115-131. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18885.1654
سحر اخوان مهدوی; مهران اعلمی; امان محمد ضیائی فر; یحیی مقصودلو. "اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن". , 13, 3, 1400, 115-131. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18885.1654
اخوان مهدوی, سحر, اعلمی, مهران, ضیائی فر, امان محمد, مقصودلو, یحیی. (1400). 'اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن', , 13(3), pp. 115-131. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18885.1654
اخوان مهدوی, سحر, اعلمی, مهران, ضیائی فر, امان محمد, مقصودلو, یحیی. اثر تیمار حرارتی-رطوبتی آرد برنج قهوه ای و افزودنی های طبیعی بر ویژگی‌های خمیر کیک منجمد بدون گلوتن. , 1400; 13(3): 115-131. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18885.1654


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب