آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها639
تعداد مقالات6,654
تعداد مشاهده مقاله9,084,741
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,563,030
جعفری, ولی اله, نصیری, حمیدرضا, حسینی فر, سید حسین, مازندرانی, محمد, وان دوان, هین. (1400). اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ). , 10(2), 63-73. doi: 10.22069/japu.2020.18505.1558
ولی اله جعفری; حمیدرضا نصیری; سید حسین حسینی فر; محمد مازندرانی; هین وان دوان. "اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei )". , 10, 2, 1400, 63-73. doi: 10.22069/japu.2020.18505.1558
جعفری, ولی اله, نصیری, حمیدرضا, حسینی فر, سید حسین, مازندرانی, محمد, وان دوان, هین. (1400). 'اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei )', , 10(2), pp. 63-73. doi: 10.22069/japu.2020.18505.1558
جعفری, ولی اله, نصیری, حمیدرضا, حسینی فر, سید حسین, مازندرانی, محمد, وان دوان, هین. اثرات سطوح مختلف پکتین بعنوان پربیوتیک طبیعی در جیره غذایی بر ایمنی، سیستم دفاع آنتی‌اکسیدانی میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei ). , 1400; 10(2): 63-73. doi: 10.22069/japu.2020.18505.1558


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب