آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,438
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,283
عالیشاهی, علیرضا, بیکی, دانیال, اجاق, سید مهدی, میرصادقی, حجت. (1400). اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). , 10(1), 45-57. doi: 10.22069/japu.2021.18538.1560
علیرضا عالیشاهی; دانیال بیکی; سید مهدی اجاق; حجت میرصادقی. "اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)". , 10, 1, 1400, 45-57. doi: 10.22069/japu.2021.18538.1560
عالیشاهی, علیرضا, بیکی, دانیال, اجاق, سید مهدی, میرصادقی, حجت. (1400). 'اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix)', , 10(1), pp. 45-57. doi: 10.22069/japu.2021.18538.1560
عالیشاهی, علیرضا, بیکی, دانیال, اجاق, سید مهدی, میرصادقی, حجت. اثر روش های مختلف افزودن کیتوزان و زمان پخت، بر ویژگی های کیفی و حسی برگر ماهی فیتوفاگ (Hypophthalmichthys molitrix). , 1400; 10(1): 45-57. doi: 10.22069/japu.2021.18538.1560


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب