آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,926,691
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,456,958
طاهریان, امیر, صادقی ماهونک, علیرضا, میرزایی, حبیب ا.., اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. (1399). تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر. , 12(2), 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117
امیر طاهریان; علیرضا صادقی ماهونک; حبیب ا.. میرزایی; مهران اعلمی; علیرضا صادقی. "تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر". , 12, 2, 1399, 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117
طاهریان, امیر, صادقی ماهونک, علیرضا, میرزایی, حبیب ا.., اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. (1399). 'تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر', , 12(2), pp. 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117
طاهریان, امیر, صادقی ماهونک, علیرضا, میرزایی, حبیب ا.., اعلمی, مهران, صادقی, علیرضا. تاثیر جایگزینی شیره خرما با شکر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی بستنی وانیلی بر پایه آب پنیر. , 1399; 12(2): 157-170. doi: 10.22069/ejfpp.2021.6604.1117


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب