آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,619,314
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,210,155
سید محمودزاده, امین, احمدی دستگردی, آسیه. (1399). تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری. , 12(2), 13-24. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16895.1558
امین سید محمودزاده; آسیه احمدی دستگردی. "تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری". , 12, 2, 1399, 13-24. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16895.1558
سید محمودزاده, امین, احمدی دستگردی, آسیه. (1399). 'تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری', , 12(2), pp. 13-24. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16895.1558
سید محمودزاده, امین, احمدی دستگردی, آسیه. تاثیر استویا و اینولین بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی، آنتی اکسیدانی و حسی دسر لبنی شکلاتی کم کالری. , 1399; 12(2): 13-24. doi: 10.22069/ejfpp.2021.16895.1558


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب