آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,640,166
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,234,484
حسینی شکرابی, سید پژمان, کریمیان, کوروش, شمسایی مهرجان, مهدی, نوغانی, فاطمه. (1399). اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 9(4), 45-62. doi: 10.22069/japu.2021.18134.1543
سید پژمان حسینی شکرابی; کوروش کریمیان; مهدی شمسایی مهرجان; فاطمه نوغانی. "اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)". , 9, 4, 1399, 45-62. doi: 10.22069/japu.2021.18134.1543
حسینی شکرابی, سید پژمان, کریمیان, کوروش, شمسایی مهرجان, مهدی, نوغانی, فاطمه. (1399). 'اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)', , 9(4), pp. 45-62. doi: 10.22069/japu.2021.18134.1543
حسینی شکرابی, سید پژمان, کریمیان, کوروش, شمسایی مهرجان, مهدی, نوغانی, فاطمه. اثر مواد پرکننده مختلف بر برخی شاخص‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کنسرو ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). , 1399; 9(4): 45-62. doi: 10.22069/japu.2021.18134.1543


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب