آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,927,484
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,618
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. (1399). اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 9(4), 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
ذبیح اله بهمنی; میثم نوایی. "اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال". , 9, 4, 1399, 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. (1399). 'اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال', , 9(4), pp. 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546
بهمنی, ذبیح اله, نوایی, میثم. اثر اسانس فلفل دلمه سبز (Capsicum annuum) بر ویژگیهای کیفی سوسیس کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال. , 1399; 9(4): 19-34. doi: 10.22069/japu.2021.18183.1546


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب