آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,649,940
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,255,941
داداشی, محمدرضا, نجفی خان به بین, حمید, فرجی, ابوالفضل, سلطانی, افشین. (1399). تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید. , 13(2), 17-36. doi: 10.22069/ejcp.2020.15797.2175
محمدرضا داداشی; حمید نجفی خان به بین; ابوالفضل فرجی; افشین سلطانی. "تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید". , 13, 2, 1399, 17-36. doi: 10.22069/ejcp.2020.15797.2175
داداشی, محمدرضا, نجفی خان به بین, حمید, فرجی, ابوالفضل, سلطانی, افشین. (1399). 'تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید', , 13(2), pp. 17-36. doi: 10.22069/ejcp.2020.15797.2175
داداشی, محمدرضا, نجفی خان به بین, حمید, فرجی, ابوالفضل, سلطانی, افشین. تأثیر شدت و زمان حذف برگ بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max L.) تحت شرایط مصرف آمینواسید. , 1399; 13(2): 17-36. doi: 10.22069/ejcp.2020.15797.2175


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب