آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,645,815
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,244,716
هاشمی, سید جعفر, منفرد, اعظم, صولت, فریناز. (1399). بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME). , 12(1), 161-170. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7516.1174
سید جعفر هاشمی; اعظم منفرد; فریناز صولت. "بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME)". , 12, 1, 1399, 161-170. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7516.1174
هاشمی, سید جعفر, منفرد, اعظم, صولت, فریناز. (1399). 'بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME)', , 12(1), pp. 161-170. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7516.1174
هاشمی, سید جعفر, منفرد, اعظم, صولت, فریناز. بررسی اثر فرآیند تبدیل و انبارداری بر پایداری عطر و بو برنج طارم به روش استخراج در فاز جامد (SPME). , 1399; 12(1): 161-170. doi: 10.22069/ejfpp.2019.7516.1174


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب