آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,626,614
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,221,928
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. (1399). ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 12(1), 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
فرحناز کشوری فرد; محسن مختاریان; حمید توکلی پور. "ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا". , 12, 1, 1399, 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. (1399). 'ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا', , 12(1), pp. 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 1399; 12(1): 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب