آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,927,013
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,279
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. (1399). ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 12(1), 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
فرحناز کشوری فرد; محسن مختاریان; حمید توکلی پور. "ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا". , 12, 1, 1399, 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. (1399). 'ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا', , 12(1), pp. 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463
کشوری فرد, فرحناز, مختاریان, محسن, توکلی پور, حمید. ارزیابی تأثیر اسانس نعناع فلفلی (Mentha piperita) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 1399; 12(1): 81-94. doi: 10.22069/ejfpp.2020.14431.1463


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب