آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,622,026
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,211,646
اسدی, وهب, غلامی, منصور, کاظمی, نوشین, رسولی, موسی. (1398). بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه‌ شلیل رقم "شبرنگ". , 26(1), 89-106. doi: 10.22069/jopp.2019.14374.2289
وهب اسدی; منصور غلامی; نوشین کاظمی; موسی رسولی. "بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه‌ شلیل رقم "شبرنگ"". , 26, 1, 1398, 89-106. doi: 10.22069/jopp.2019.14374.2289
اسدی, وهب, غلامی, منصور, کاظمی, نوشین, رسولی, موسی. (1398). 'بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه‌ شلیل رقم "شبرنگ"', , 26(1), pp. 89-106. doi: 10.22069/jopp.2019.14374.2289
اسدی, وهب, غلامی, منصور, کاظمی, نوشین, رسولی, موسی. بررسی تاثیر غلظت و زمان تنک شیمیایی و دستی بر بهبود صفات کمی و کیفی میوه‌ شلیل رقم "شبرنگ". , 1398; 26(1): 89-106. doi: 10.22069/jopp.2019.14374.2289


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب