آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها660
تعداد مقالات6,887
تعداد مشاهده مقاله10,051,066
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,335,146
مرادی مرجانه, الهه, گلوی, محمد, رمرودی, محمود, سلوکی, محمود. (1397). بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف. , 11(4), 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064
الهه مرادی مرجانه; محمد گلوی; محمود رمرودی; محمود سلوکی. "بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف". , 11, 4, 1397, 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064
مرادی مرجانه, الهه, گلوی, محمد, رمرودی, محمود, سلوکی, محمود. (1397). 'بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف', , 11(4), pp. 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064
مرادی مرجانه, الهه, گلوی, محمد, رمرودی, محمود, سلوکی, محمود. بررسی برخی ویژگیهای کیفی گیاه رزماری تحت تاثیر محلولپاشی انواع ترکیبات غذایی در زمانهای برداشت مختلف. , 1397; 11(4): 119-134. doi: 10.22069/ejcp.2019.13979.2064


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب