آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,608,718
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,200,191
جوینده, حسین, مرتضوی, سیدعلی. (1397). اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی. , 10(2), 121-136. doi: 10.22069/ejfpp.2019.12341.1393
حسین جوینده; سیدعلی مرتضوی. "اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی". , 10, 2, 1397, 121-136. doi: 10.22069/ejfpp.2019.12341.1393
جوینده, حسین, مرتضوی, سیدعلی. (1397). 'اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی', , 10(2), pp. 121-136. doi: 10.22069/ejfpp.2019.12341.1393
جوینده, حسین, مرتضوی, سیدعلی. اثر افزودن ماده خشک شیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز میکروبی بر ویژگی‌های حسی و بافتی ماست قالبی. , 1397; 10(2): 121-136. doi: 10.22069/ejfpp.2019.12341.1393


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب