آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,608,944
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,200,247
پهم‌لی, سولماز, مصطفی لو, یوسف, مسلمی پور, فرید, قره باش, آشور محمد. (1397). اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی. , 6(2), 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583
سولماز پهم‌لی; یوسف مصطفی لو; فرید مسلمی پور; آشور محمد قره باش. "اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی". , 6, 2, 1397, 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583
پهم‌لی, سولماز, مصطفی لو, یوسف, مسلمی پور, فرید, قره باش, آشور محمد. (1397). 'اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی', , 6(2), pp. 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583
پهم‌لی, سولماز, مصطفی لو, یوسف, مسلمی پور, فرید, قره باش, آشور محمد. اثرات سطوح مختلف قند رافینوز و رقیق‌کننده‌های مختلف بر خصوصیات منی قوچ دالاق پس از انجماد و یخ‌گشایی. , 1397; 6(2): 87-100. doi: 10.22069/ejrr.2018.13966.1583


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب