آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,465
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,291
آریان فر, اکرم, همتی, فرزانه. (1397). بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب. , 10(1), 47-60. doi: 10.22069/ejfpp.2018.13341.1434
اکرم آریان فر; فرزانه همتی. "بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب". , 10, 1, 1397, 47-60. doi: 10.22069/ejfpp.2018.13341.1434
آریان فر, اکرم, همتی, فرزانه. (1397). 'بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب', , 10(1), pp. 47-60. doi: 10.22069/ejfpp.2018.13341.1434
آریان فر, اکرم, همتی, فرزانه. بررسی تأثیر آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی- ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی پنیر خامه‌ای کم چرب. , 1397; 10(1): 47-60. doi: 10.22069/ejfpp.2018.13341.1434


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب