آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها622
تعداد مقالات6,489
تعداد مشاهده مقاله8,610,081
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,200,569
ناصری, محمود, قنبریان, غلامعباس, وزیر زاده, آریا. (1396). آغشته سازی فیلم پلی اتیلن با اسانس آویشن دنایی(Thymmus daenesis) و مرزه کوهی(Satureja bakhtiarica) جهت کنترل اکسیداسیون چربی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال. , 6(4), 21-31. doi: 10.22069/japu.2018.6721.1219
محمود ناصری; غلامعباس قنبریان; آریا وزیر زاده. "آغشته سازی فیلم پلی اتیلن با اسانس آویشن دنایی(Thymmus daenesis) و مرزه کوهی(Satureja bakhtiarica) جهت کنترل اکسیداسیون چربی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال". , 6, 4, 1396, 21-31. doi: 10.22069/japu.2018.6721.1219
ناصری, محمود, قنبریان, غلامعباس, وزیر زاده, آریا. (1396). 'آغشته سازی فیلم پلی اتیلن با اسانس آویشن دنایی(Thymmus daenesis) و مرزه کوهی(Satureja bakhtiarica) جهت کنترل اکسیداسیون چربی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال', , 6(4), pp. 21-31. doi: 10.22069/japu.2018.6721.1219
ناصری, محمود, قنبریان, غلامعباس, وزیر زاده, آریا. آغشته سازی فیلم پلی اتیلن با اسانس آویشن دنایی(Thymmus daenesis) و مرزه کوهی(Satureja bakhtiarica) جهت کنترل اکسیداسیون چربی فیله قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss)طی نگهداری کوتاه مدت در یخچال. , 1396; 6(4): 21-31. doi: 10.22069/japu.2018.6721.1219


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب