آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,502
تعداد مشاهده مقاله8,645,414
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,242,543
فلاح, سیف‌اله, امین, زهرا, عباسی سورکی, علی. (1396). تأثیر روش کاربرد و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گیاه سیر ( Allium sativum). , 7(3), 107-121. doi: 10.22069/ejsms.2017.11481.1661
سیف‌اله فلاح; زهرا امین; علی عباسی سورکی. "تأثیر روش کاربرد و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گیاه سیر ( Allium sativum)". , 7, 3, 1396, 107-121. doi: 10.22069/ejsms.2017.11481.1661
فلاح, سیف‌اله, امین, زهرا, عباسی سورکی, علی. (1396). 'تأثیر روش کاربرد و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گیاه سیر ( Allium sativum)', , 7(3), pp. 107-121. doi: 10.22069/ejsms.2017.11481.1661
فلاح, سیف‌اله, امین, زهرا, عباسی سورکی, علی. تأثیر روش کاربرد و سطوح مختلف کود گاوی بر عملکرد و غلظت برخی عناصر غذایی گیاه سیر ( Allium sativum). , 1396; 7(3): 107-121. doi: 10.22069/ejsms.2017.11481.1661


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب