آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,541
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,334
کاتوزیان, ایمان, معتمدزادگان, علی, دانشی, محمد. (1395). تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی. , 8(1), 23-40. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3134
ایمان کاتوزیان; علی معتمدزادگان; محمد دانشی. "تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی". , 8, 1, 1395, 23-40. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3134
کاتوزیان, ایمان, معتمدزادگان, علی, دانشی, محمد. (1395). 'تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی', , 8(1), pp. 23-40. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3134
کاتوزیان, ایمان, معتمدزادگان, علی, دانشی, محمد. تاثیر افزودن سوکرالوز و مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی، فیزیکیوشیمیایی و حسی خامه قنادی. , 1395; 8(1): 23-40. doi: 10.22069/ejfpp.2016.3134


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب