آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها631
تعداد مقالات6,584
تعداد مشاهده مقاله8,927,260
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,457,469
صفائی, خلیل, قربانی, غلام رضا, علیخانی, مسعود, صادقی سفید مزگی, علی, یانگ, ون ژو, محمدی, فاضل. (1394). تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. , 3(4), 103-126.
خلیل صفائی; غلام رضا قربانی; مسعود علیخانی; علی صادقی سفید مزگی; ون ژو یانگ; فاضل محمدی. "تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو". , 3, 4, 1394, 103-126.
صفائی, خلیل, قربانی, غلام رضا, علیخانی, مسعود, صادقی سفید مزگی, علی, یانگ, ون ژو, محمدی, فاضل. (1394). 'تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو', , 3(4), pp. 103-126.
صفائی, خلیل, قربانی, غلام رضا, علیخانی, مسعود, صادقی سفید مزگی, علی, یانگ, ون ژو, محمدی, فاضل. تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. , 1394; 3(4): 103-126.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب