آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,426
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,276
صفائی, خلیل, قربانی, غلام رضا, علیخانی, مسعود, صادقی سفید مزگی, علی, یانگ, ون ژو, محمدی, فاضل. (1394). تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. , 3(4), 103-126.
خلیل صفائی; غلام رضا قربانی; مسعود علیخانی; علی صادقی سفید مزگی; ون ژو یانگ; فاضل محمدی. "تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو". , 3, 4, 1394, 103-126.
صفائی, خلیل, قربانی, غلام رضا, علیخانی, مسعود, صادقی سفید مزگی, علی, یانگ, ون ژو, محمدی, فاضل. (1394). 'تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو', , 3(4), pp. 103-126.
صفائی, خلیل, قربانی, غلام رضا, علیخانی, مسعود, صادقی سفید مزگی, علی, یانگ, ون ژو, محمدی, فاضل. تاثیر روش فرآوری، زمان بخارهی و تنظیم فاصله غلطک بر تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای دانه جو. , 1394; 3(4): 103-126.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب