آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها623
تعداد مقالات6,501
تعداد مشاهده مقاله8,622,510
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,211,782
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. (1394). خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. , 7(1), 77-90.
بهرام فتحی آچاچلوئی; جواد حصاری; صدیف آزاد مرد دمیرچی. "خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق". , 7, 1, 1394, 77-90.
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. (1394). 'خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق', , 7(1), pp. 77-90.
فتحی آچاچلوئی, بهرام, حصاری, جواد, آزاد مرد دمیرچی, صدیف. خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ویژگیهای حسی و شاخص پروتئولیز پنیر تولیدی با استفاده از جایگزینی چربی شیر با روغن فندق. , 1394; 7(1): 77-90.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب