
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 622 |
تعداد مقالات | 6,489 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,607,758 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,199,698 |
تولید و ارزیابی مکملهای ریزپوشانی شده روغن ماهی در شرایط برون تنی (آزمایشگاهی): ارزش تغذیهای و مقاومت در برابر زیست هیدروژندارشدن شکمبهای در مقایسه با مکملهای کلسیمی | ||
نشریه پژوهش در نشخوار کنندگان | ||
مقاله 2، دوره 2، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 23-50 اصل مقاله (1.81 M) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
نویسندگان | ||
حامد خلیل وندی بهروز یار* 1؛ مهدی دهقان بنادکی2؛ محمد غفارزاده3؛ کامران رضایزدی2؛ حمید کهرام4؛ بهزاد اسدنژاد5 | ||
1گروه عاوم دامی دانشگاه ارومیه | ||
2دانشیار گروه علوم دامی دانشگاه تهران | ||
3استادیار پژوهشگاه شیمی و مهندسی شیمی ایران | ||
4استادیار گروه علوم دامی دانشگاه تهران | ||
5دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه ارومیه | ||
چکیده | ||
هدف از این پژوهش، تولید و ارزیابی مکملهای جامد روغن ماهی با استفاده از روش تولید نمکهای کلسیمی و ریزکپسوله نمودن با استفاده از سیستم خشککن پاششی بود. دو نوع ماده پوشاننده به همراه سطوح مختلف روغن ماهی در ساخت ریزکپسولها مورد استفاده قرار گرفتند. میزان انواع مواد مغذی و الگوی اسیدهای چرب، میزان پوشانندگی مواد دیوارهای مختلف و ارزیابی کیفیت تغذیهای ریزکپسولها بر اساس سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنل و بررسی اثر ریزپوشانی بر مقاومت در برابر زیست هیدروژندار شدن شکمبهای و میزان آزادسازی روغن از ترکیب مکملهای محافظتشده، در مقایسه بانمکهای کلسیمی در شرایط آزمایشگاهی مورد بررسی قرار گرفت. ریزکپسولهای تهیهشده از مواد دیوارهای میلارد نسبت به مواد غیر میلارد دارای وضعیت مناسبتری از نظر کارآیی ریزپوشانی و شاخصههای اُکسایش بودند (05/0 P | ||
کلیدواژهها | ||
خشککن پاششی؛ سیستم پروتئین و کربوهیدرات خالص کورنل؛ آزادسازی روغن؛ ریزکپسول | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,587 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,304 |