آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,566
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,343
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 6(1), 19-35.
محمد حجتی; زهرا هاشمی; محمد طاهانژاد. "بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی". , 6, 1, 1393, 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. (1393). 'بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی', , 6(1), pp. 19-35.
حجتی, محمد, هاشمی, زهرا, طاهانژاد, محمد. بررسی اثر آنتی اکسیدانی اسانس گیاه درمنه (Artemisia siebe) بر پایداری اکسایشی روغن مخصوص سرخ کردنی. , 1393; 6(1): 19-35.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب