| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 654 |
| تعداد مقالات | 6,808 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,627,722 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,074,693 |
بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 6، دوره 2، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 87-104 اصل مقاله (652.22 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,430 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 8,626 |
||