
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 623 |
تعداد مقالات | 6,502 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,650,142 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,256,511 |
بررسی تأثیر دما و زمان فرآیند حرارتدهی آرد گندم بر ویژگی های کیفی کیک اسفنجی | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 6، دوره 2، شماره 4، بهمن 1389، صفحه 87-104 اصل مقاله (652.22 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,333 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 8,460 |