آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,824,437
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,344,252

1.

اثر پوشش ژل آلوئه‌ورا و صمغ عربی بر کیفیت فلفل‌دلمه‌ای سبز (Capsicum annuum) طی دوره نگهداری

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 39-52
میثم محمدی؛ مهدی صیدی

2.

اثر پوشش‌های خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری

دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 67-85
راضیه رضوی؛ یحیی مقصودلو

3.

اثر پوششهای خوراکی لیپیدی و دمای نگهداری بر کیفیت خرما

دوره 10، شماره 2، دی 1397، صفحه 1-18
اعظم ایوبی؛ حامد کاظمی؛ اعظم اعرابی

4.

بررسی اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت کیتوسان و پوشش‌دهی تیمول بر کیفیت و عمر انبارمانی توت‌فرنگی ِ’رقم پاروس،

دوره 30، شماره 4، دی 1402، صفحه 21-40
زینب قاسمی ارشد؛ عبداله احتشام نیا؛ عیسی حزباوی؛ حسن مومیوند؛ مرتضی سلیمانی اقدم

5.

بهبود عمر نگهداری گوشت گوسفندی با استفاده از پوشش خوراکی مبتنی بر موسیلاژ قدومه شهری و اسانس آویشن کرمانی

دوره 15، شماره 2، تیر 1402، صفحه 1-18
حسن برزگر؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی

6.

تأثیر به‌کارگیری پوشش برپایه ایزوله ‌پروتئین آب‌پنیر حاوی اسانس مرزه باغی بر قابلیت نگهداری فیله‌مرغ

دوره 12، شماره 2، اسفند 1399، صفحه 115-128
حسین جوینده؛ فرزانه کوراوند


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب