
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 628 |
تعداد مقالات | 6,539 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,824,456 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,344,267 |
1. | اثر پوششهای خوراکی کربوکسی متیل سلولز حاوی آنتی اکسیدان بر پایداری اکسیداتیو دانه کاج خوراکی طی دوره نگهداری | |
دوره 8، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 67-85 | ||
راضیه رضوی؛ یحیی مقصودلو | ||
2. | ارزیابی عملکرد نانوحسگر رنگی گرافن اکسید آمین دار – برموفنول بلو بر پایه کاغذی صافی در تعیین کیفیت اکسیداسیونی غذای ماهی نگهداری شده در شرایط سرد | |
دوره 9، شماره 4، دی 1399، صفحه 1-17 | ||
شهاب نقدی؛ مسعود رضائی؛ نادر بهرامی فر | ||
3. | تولید کنسرو قلیه میگو از میگوی ببری سبز (Penaeus semisulcatus) و ارزیابی تاثیر روش های مختلف پخت اولیه بر کیفیت آن | |
دوره 3، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 37-50 | ||
الهام گرمسیری؛ علی کاظمی؛ بهاره شعبانپور؛ محمد خضری؛ صادق شیروانی فیل آبادی | ||