آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها628
تعداد مقالات6,539
تعداد مشاهده مقاله8,810,897
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,337,598

1.

اثرات رژیم‌های آبیاری و کود بر ویژگی‌های کمی و کیفی خرفه (Portolaca oleraceae)

دوره 26، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 247-253
الهام اله بخش؛ محمد گلوی؛ سید محسن موسوی نیک؛ زینب محکمی

2.

اثر پوشاندن میوه قبل از برداشت بر برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و کیفیت انار رقم شیشه کب

دوره 25، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 139-152
فرزانه حامدی سرکمی؛ فرید مرادی نژاد؛ مهدی خیاط

3.

اثر نیرات کلسیم و اسید هیومیک بر پایداری ویژگی‌های میوه سیب

دوره 14، شماره 2، تیر 1403، صفحه 119-132
علی اکبر شکوهیان؛ علی کاظمی بارازی؛ شهریار عینی زاده

4.

ارزیابی اثرات محلول‌پاشی گلایسین بتائین و اسیدسالسیلیک بر آثار مخرب تنش خشکی در گیاه داروئی نیل

دوره 31، شماره 4، دی 1403، صفحه 43-68
زینب شیخ؛ صدیقه اسماعیل زاده بهابادی؛ زینب محکمی

5.

ارزیابی میوه های تمشک سیاه خاردار و بی خار از نظر ویژگی های فیزیکوشیمیایی در زمان بلوغ و طی انبارمانی

دوره 30، شماره 3، مهر 1402، صفحه 21-39
فرانک یگانه؛ فریال وارسته؛ مهدی علیزاده؛ یوسف‌ قاسمی

6.

ارزیابی واکنش دو رقم توت فرنگی به کاربرد کودهای زیستی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 03 دی 1403
امیرعلی محمدی؛ مهدی علیزاده؛ فریال وارسته؛ مهدی حدادی نژاد؛ نگار باقری

7.

بررسی اثر زمان پاشش اسید سالیسیلیک بر برخی از رنگدانه‌ها و خصوصیات مورفولوژیک میوه گوجه‌فرنگی

دوره 22، شماره 2، تیر 1394، صفحه 203-217
مریم حافظ نیا؛ کامبیز مشایخی؛ فرشید قادری فر

8.

بررسی تأثیر اسید سالیسیلیک بر جنین‌زایی رویشی و مقدار رنگیزه‌های درونی ریزنمونه‌های هویج در محیط کشت 5B

دوره 18، شماره 3، آذر 1390، صفحه 77-90

9.

بررسی تأثیر سطوح مختلف شوری بر پرولین، رنگدانه‌های فتوسنتزی و رطوبت نسبی برگ گیاه دارویی بابونه آلمانی Matricaria chamomilla L.)) در محیط آبکشت

دوره 22، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 89-103
لیلا لطف الهی؛ حسین ترابی؛ حشمت امیدی

10.

بررسی ویژگی های رشدی و فتوسنتزی بوته های دختری توت فرنگی تحت تأثیر کوددهی نیتروژن گیاهان مادری

دوره 31، شماره 3، مهر 1403، صفحه 165-181
امیرعلی محمدی؛ مهدی حدادی نژاد؛ کامران قاسمی

11.

بهینه سازی استخراج رنگدانه آنتوسیانین از گلبرگ گل گاوزبان به روش خیساندن و حلال

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 103-114
لیلا ناطقی؛ عماد یوسفی؛ نازنین زند

12.

تاثیر کاربرد برگی برخی کودهای زیستی برخصوصیات کمی، کیفی و ظرفیت آنتی‌اکسیدانی میوه سیب رقم رد دلیشز (Malus domestica cv. Red delicious)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 12 اسفند 1403
افسانه صالحی؛ فاطمه نکونام؛ فرهنگ رضوی

13.

تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن بر باززایی و تولید متابولیت‌های ثانویه در گل سوسن چلچراغ

دوره 29، شماره 2، تیر 1401، صفحه 201-219
اسماعیل چمنی؛ شیدا امینیان؛ یونس پوربیرامی هیر

14.

کشت درون شیشه ای گیاه آویشن باغی (Thymus vulgaris L.) و بررسی اثرات تهویه، سیلیس و غلظت ساکارز بر رشد و نمو آن

دوره 31، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 23-46
افشین مرادی؛ بهناز یوسف شاهی؛ داریوش رمضان؛ مریم رحیمی؛ زینب محکمی؛ یوسف فرخ زاد

15.

مطالعه خصوصیات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی گیاه دارویی نعناع فلفلی (Mentha piperita L) در واکنش به تنش شوری تحت تاثیر همزیستی با قارچ Piriformospora indica

دوره 26، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 1-19
معصومه خالوندی؛ محمدرضا عامریان؛ همت الله پیردشتی؛ مهدی برادران فیروزآبادی؛ احمد غلامی

16.

معرفی محیط کشت جامد درون شیشه‌ای ارزان برای تولید گیاهچه‌های پر‌کیفیت ارکیده فالانوپسیس

دوره 29، شماره 2، تیر 1401، صفحه 101-117
آیلار محمدپور باروق؛ شیرین دیانتی دیلمی؛ علی فدوی؛ ساسان علی نیایی فرد



سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب