| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 657 |
| تعداد مقالات | 6,849 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,973,792 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,288,245 |
امکانسنجی قابلیت استفاده از صمغ کتیرا و مالتودکسترین بهعنوان جایگزین چربی در سس مایونز | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 1، دوره 2، شماره 3، مهر 1389، صفحه 1-18 اصل مقاله (288.78 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,628 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 4,824 |
||