| تعداد نشریات | 13 |
| تعداد شمارهها | 656 |
| تعداد مقالات | 6,849 |
| تعداد مشاهده مقاله | 9,873,602 |
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 9,238,463 |
بررسی فرمولاسیون فرآورده میوهای نوین از پوره طالبی (ژل مک) با استفاده از روشهای سطح پاسخ (RSM) و تحلیل مؤلفه اصلی (PCA) | ||
| نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
| مقاله 4، دوره 2، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 41-54 اصل مقاله (199.14 K) | ||
| نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
|
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,319 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 1,637 |
||