
تعداد نشریات | 13 |
تعداد شمارهها | 641 |
تعداد مقالات | 6,678 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,127,728 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 8,582,964 |
تعیین ترکیب آمینواسیدی و بررسی نقطه ذوب و ویسکوزیته ژلاتین حاصل از پوست ماهی فیتوفاک | ||
نشریه فرآوری و نگهداری مواد غذایی | ||
مقاله 1، دوره 1، شماره 4، دی 1388، صفحه 1-12 اصل مقاله (676.67 K) | ||
نوع مقاله: مقاله کامل علمی پژوهشی | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 1,637 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 3,408 |