آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها649
تعداد مقالات6,787
تعداد مشاهده مقاله9,528,289
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,949,152
فرهادوند, زهرا, فضل آرا, علی, قادری قهفرخی, مریم, پورمهدی بروجنی, مهدی, کیانی قلعه سرد, سپیده. (1403). بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. , 16(4), 43-62. doi: 10.22069/fppj.2024.22657.1829
زهرا فرهادوند; علی فضل آرا; مریم قادری قهفرخی; مهدی پورمهدی بروجنی; سپیده کیانی قلعه سرد. "بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده". , 16, 4, 1403, 43-62. doi: 10.22069/fppj.2024.22657.1829
فرهادوند, زهرا, فضل آرا, علی, قادری قهفرخی, مریم, پورمهدی بروجنی, مهدی, کیانی قلعه سرد, سپیده. (1403). 'بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده', , 16(4), pp. 43-62. doi: 10.22069/fppj.2024.22657.1829
فرهادوند, زهرا, فضل آرا, علی, قادری قهفرخی, مریم, پورمهدی بروجنی, مهدی, کیانی قلعه سرد, سپیده. بررسی تاثیر پوشش ژلاتین و اسانس نعناع (Mentha spicata) بر ماندگاری فیله مرغ در بسته بندی اتمسفر اصلاح شده. , 1403; 16(4): 43-62. doi: 10.22069/fppj.2024.22657.1829


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب