آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,093
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,742
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, Alizadeh Behbahani, Behrooz. (1403). بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز. , 16(3), 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
فرزانه طاهری منش; محمد حجتی; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; Behrooz Alizadeh Behbahani. "بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز". , 16, 3, 1403, 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, Alizadeh Behbahani, Behrooz. (1403). 'بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز', , 16(3), pp. 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, Alizadeh Behbahani, Behrooz. بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز. , 1403; 16(3): 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب