آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها648
تعداد مقالات6,756
تعداد مشاهده مقاله9,425,954
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,799,272
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1403). بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز. , 16(3), 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
فرزانه طاهری منش; محمد حجتی; حسن برزگر; محمدامین مهرنیا; بهروز علیزاده بهبهانی. "بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز". , 16, 3, 1403, 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, علیزاده بهبهانی, بهروز. (1403). 'بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز', , 16(3), pp. 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817
طاهری منش, فرزانه, حجتی, محمد, برزگر, حسن, مهرنیا, محمدامین, علیزاده بهبهانی, بهروز. بررسی ویژگی‌های شیمیایی اسانس Mentha spicata L. و امکان استفاده از آن به‌عنوان آنتی‌اکسیدان طبیعی در سس مایونز. , 1403; 16(3): 79-99. doi: 10.22069/fppj.2024.22555.1817


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب