آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,747,093
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,742
زمانی, عباس. (1403). تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی. , (), -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906
عباس زمانی. "تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی". , , , 1403, -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906
زمانی, عباس. (1403). 'تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی', , (), pp. -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906
زمانی, عباس. تأثیر سطوح مختلف پودر گیاه هویج در جیره غذایی ماهی آنجل (Pterophyllum scalare) بر عملکرد رشد و فعالیت آنزیم‌های گوارشی و آنتی‌اکسیدانی. , 1403; (): -. doi: 10.22069/japu.2024.22802.1906


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب