آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,935
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,529
جهانی, طاهره, کاشانی نژاد, مهدی, ضیائی فر, امان محمد, گلزاریان, محمودرضا. (1403). تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی. , 16(1), 49-66. doi: 10.22069/fppj.2023.21251.1752
طاهره جهانی; مهدی کاشانی نژاد; امان محمد ضیائی فر; محمودرضا گلزاریان. "تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی". , 16, 1, 1403, 49-66. doi: 10.22069/fppj.2023.21251.1752
جهانی, طاهره, کاشانی نژاد, مهدی, ضیائی فر, امان محمد, گلزاریان, محمودرضا. (1403). 'تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی', , 16(1), pp. 49-66. doi: 10.22069/fppj.2023.21251.1752
جهانی, طاهره, کاشانی نژاد, مهدی, ضیائی فر, امان محمد, گلزاریان, محمودرضا. تأثیر فرایند حرارتی_ مکانیکی و شرایط نگهداری بر ویژگی‌های بافتی و عملکردی موزارلای کم چرب تهیه‌شده با جانشین های چربی. , 1403; 16(1): 49-66. doi: 10.22069/fppj.2023.21251.1752


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب