آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,957
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
احمدیان, حنانه, بیگ محمدی, زهرا, سلطانی, مصطفی. (1402). بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس. , 15(1), 1-22. doi: 10.22069/fppj.2023.20899.1732
حنانه احمدیان; زهرا بیگ محمدی; مصطفی سلطانی. "بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس". , 15, 1, 1402, 1-22. doi: 10.22069/fppj.2023.20899.1732
احمدیان, حنانه, بیگ محمدی, زهرا, سلطانی, مصطفی. (1402). 'بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس', , 15(1), pp. 1-22. doi: 10.22069/fppj.2023.20899.1732
احمدیان, حنانه, بیگ محمدی, زهرا, سلطانی, مصطفی. بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دسر لبنی نوشیدنی فراسودمند طالبی حاوی مورینگا اولیفر و اسپیرولینا پلاتنسیس. , 1402; 15(1): 1-22. doi: 10.22069/fppj.2023.20899.1732


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب