آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,072,903
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,556,978
خالویی, هانیه, شریفی حسینی, محمد مهدی, دیانی, امید, جعفری نعیمی, کاظم. (1402). تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند. , 11(1), 129-146. doi: 10.22069/ejrr.2023.20798.1875
هانیه خالویی; محمد مهدی شریفی حسینی; امید دیانی; کاظم جعفری نعیمی. "تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند". , 11, 1, 1402, 129-146. doi: 10.22069/ejrr.2023.20798.1875
خالویی, هانیه, شریفی حسینی, محمد مهدی, دیانی, امید, جعفری نعیمی, کاظم. (1402). 'تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند', , 11(1), pp. 129-146. doi: 10.22069/ejrr.2023.20798.1875
خالویی, هانیه, شریفی حسینی, محمد مهدی, دیانی, امید, جعفری نعیمی, کاظم. تأثیر فرآوری فیزیکی سیلاژ و سطوح الیاف غیر علوفه‌ای بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذّی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و رفتار مصرف خوراک گوسفند. , 1402; 11(1): 129-146. doi: 10.22069/ejrr.2023.20798.1875


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب