آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها649
تعداد مقالات6,764
تعداد مشاهده مقاله9,459,622
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,846,033
سیدآبادی, محمدمهدی, کاشانی نژاد, مهدی, جعفری, سید مهدی, سیدآبادی, اسماعیل, خجسته پور, مهدی. (1401). اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال. , 14(2), 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590
محمدمهدی سیدآبادی; مهدی کاشانی نژاد; سید مهدی جعفری; اسماعیل سیدآبادی; مهدی خجسته پور. "اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال". , 14, 2, 1401, 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590
سیدآبادی, محمدمهدی, کاشانی نژاد, مهدی, جعفری, سید مهدی, سیدآبادی, اسماعیل, خجسته پور, مهدی. (1401). 'اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال', , 14(2), pp. 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590
سیدآبادی, محمدمهدی, کاشانی نژاد, مهدی, جعفری, سید مهدی, سیدآبادی, اسماعیل, خجسته پور, مهدی. اثر سامانه پیوسته فرآوری مایعات به روش مایکروویو بر خصوصیات کیفی آب پرتقال. , 1401; 14(2): 89-104. doi: 10.22069/fppj.2022.17452.1590


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب