آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها654
تعداد مقالات6,824
تعداد مشاهده مقاله9,797,298
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,169,997
کشیری, محبوبه, نوریان بهفر, سعیده, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, شهیری طبرستانی, هدی. (1401). بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو. , 14(1), 99-115. doi: 10.22069/ejfpp.2021.19613.1682
محبوبه کشیری; سعیده نوریان بهفر; یحیی مقصودلو; مرتضی خمیری; هدی شهیری طبرستانی. "بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو". , 14, 1, 1401, 99-115. doi: 10.22069/ejfpp.2021.19613.1682
کشیری, محبوبه, نوریان بهفر, سعیده, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, شهیری طبرستانی, هدی. (1401). 'بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو', , 14(1), pp. 99-115. doi: 10.22069/ejfpp.2021.19613.1682
کشیری, محبوبه, نوریان بهفر, سعیده, مقصودلو, یحیی, خمیری, مرتضی, شهیری طبرستانی, هدی. بررسی تأثیر صمغ زانتان و آرد دانه چیا بر پایداری فیزیکی و خواص بافتی و رئولوژیکی پخشینه لبنی حاوی پودر سمنو. , 1401; 14(1): 99-115. doi: 10.22069/ejfpp.2021.19613.1682


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب