آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,999
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,592
حسینی, سید مرتضی. (1400). اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل. , 10(4), 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608
سید مرتضی حسینی. "اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل". , 10, 4, 1400, 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608
حسینی, سید مرتضی. (1400). 'اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل', , 10(4), pp. 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608
حسینی, سید مرتضی. اثر افزودن زردچوبه به جیره غذایی ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) بر شاخصهای خونشناسی و بیوشیمیایی در زمان حمل و نقل. , 1400; 10(4): 43-54. doi: 10.22069/japu.2022.19523.1608


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب