آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,072,986
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,010
میرحاج, فاطمه, بقائی, هما, عمادزاده, بهاره, جبلی جوان, اشکان. (1400). مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن. , 13(3), 37-54. doi: 10.22069/ejfpp.2022.17501.1593
فاطمه میرحاج; هما بقائی; بهاره عمادزاده; اشکان جبلی جوان. "مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن". , 13, 3, 1400, 37-54. doi: 10.22069/ejfpp.2022.17501.1593
میرحاج, فاطمه, بقائی, هما, عمادزاده, بهاره, جبلی جوان, اشکان. (1400). 'مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن', , 13(3), pp. 37-54. doi: 10.22069/ejfpp.2022.17501.1593
میرحاج, فاطمه, بقائی, هما, عمادزاده, بهاره, جبلی جوان, اشکان. مارینادکردن استیک گوساله با سس سویا و شیره بروکلی (Brassica oleracea var. italica) و تاثیر آن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و کیفی گوشت طی زمان رسیدن. , 1400; 13(3): 37-54. doi: 10.22069/ejfpp.2022.17501.1593


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب