آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها636
تعداد مقالات6,653
تعداد مشاهده مقاله9,072,986
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,557,010
سپهری, روح انگیز, حداد خداپرست, محمدحسین, مظاهری تهرانی, مصطفی, پورجاجی, فاطمه. (1400). تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری. , 13(2), 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596
روح انگیز سپهری; محمدحسین حداد خداپرست; مصطفی مظاهری تهرانی; فاطمه پورجاجی. "تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری". , 13, 2, 1400, 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596
سپهری, روح انگیز, حداد خداپرست, محمدحسین, مظاهری تهرانی, مصطفی, پورجاجی, فاطمه. (1400). 'تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری', , 13(2), pp. 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596
سپهری, روح انگیز, حداد خداپرست, محمدحسین, مظاهری تهرانی, مصطفی, پورجاجی, فاطمه. تأثیر پودر عناب بهعنوان جایگزین ساکارز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شکلات شیری کم کالری. , 1400; 13(2): 47-58. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17580.1596


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب