آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها626
تعداد مقالات6,517
تعداد مشاهده مقاله8,746,957
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,317,539
پورقنبری, غلامحسین, صحرایی اردکانی, علی, ایرجی, آیدا. (1400). پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری. , 13(2), 33-46. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17724.1607
غلامحسین پورقنبری; علی صحرایی اردکانی; آیدا ایرجی. "پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری". , 13, 2, 1400, 33-46. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17724.1607
پورقنبری, غلامحسین, صحرایی اردکانی, علی, ایرجی, آیدا. (1400). 'پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری', , 13(2), pp. 33-46. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17724.1607
پورقنبری, غلامحسین, صحرایی اردکانی, علی, ایرجی, آیدا. پایداری اکسایشی روغن ارده کنجد غنی شده با اسانس بادرنجبویه در دمای بالا و طی دوره ی نگهداری. , 1400; 13(2): 33-46. doi: 10.22069/ejfpp.2021.17724.1607


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب