آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات6,700
تعداد مشاهده مقاله9,213,496
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,640,726
صابریان, علی, گلی, محمد. (1400). تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت. , 13(1), 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630
علی صابریان; محمد گلی. "تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت". , 13, 1, 1400, 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630
صابریان, علی, گلی, محمد. (1400). 'تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت', , 13(1), pp. 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630
صابریان, علی, گلی, محمد. تولید شیرینی مسقطی رژیمی دیابتی حاوی جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس به کمک جایگزینی شکر با استویوزید- ایزومالت و نشاسته گندم با نشاسته ذرت. , 1400; 13(1): 1-14. doi: 10.22069/ejfpp.2021.18258.1630


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب