آمار

تعداد نشریات13
تعداد شماره‌ها642
تعداد مقالات6,700
تعداد مشاهده مقاله9,221,472
تعداد دریافت فایل اصل مقاله8,644,933
. (1391). تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus). , 1(2), 33-46.
. "تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus)". , 1, 2, 1391, 33-46.
. (1391). 'تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus)', , 1(2), pp. 33-46.
. تأثیر فرآیند سرخ کردن بر خصوصیات تغذیه‌ای فیله ماهی قره‌برون (Acipenser persicus). , 1391; 1(2): 33-46.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب